tirsdag den 17. april 2012

Workshop om Google Apps

Thomas Skovgaard, CPU-leder i Hedensted Kommune, kom d. 17. april 2012 til Vejle og holdte oplæg om Google apps i Learning Lab. Deltagerne bestod af lærere og elever fra centerklasserne på Mølholm Skole, samt medarbejdere fra PPR - Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.
Efter en kort præsentation af oplægget, gik Thomas Skovgaard i gang med at vise Google Apps, hvordan man logger ind og kommer i gang, hvis det er første gang man logger på. Allerede her havde eleverne og lærerne fuld fokus.

Efter introduktionen fik eleverne udleveret en pc hver, hvorefter det var deres tur til at afprøve Google Apps. Eleverne var meget begejstret for Thomas Skovgaards oplæg og kastede sig hurtigt ud i at deltage aktivt i workshoppen. Der blev oprettet dokumenter, samlinger, regneark og spørgeskemaer, som blev delt på kryds og tværs.

Alle eleverne var hurtige til at opfange fidusen med de delte dokumenter og kastede sig over det med stor iver. Og flere elever kom hurtigt med ideer til, hvordan man kan bruge Google Apps i skolerne. Et af forslagene var at bruge det til lektier, så læreren kunne rette i det løbende. Et andet var skrive konfirmationssang i Google Apps og dele det med klassen, så man kunne inspirere andre samt blive inspireret af andre. Dette gælder også stile og andre afleveringsopgaver.

Thomas Skovgaard sluttede af med kort at vise en vifte af andre muligheder i Google Apps på http://hedskole/links

Der kan ses en kort video her og der kan ses flere billeder her.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar