tirsdag den 8. maj 2012

Mord i Learning Lab

Noa og Jacob Knudsen fra Vifin havde inviteret elever fra Vandel skole ind i Learning Lab for at slå folk ihjel.


Eleverne fik hurtigt udset Jacob og en af deres lærere som ofrene og med pandeskud og arsenik blev de slået ihjel med koldt blod.


Eleverne blev introduceret til dagens opgaver, som gik ud på at planlægge et mord, afdække spor, afhøre og fotografere mistænkte, samt at rekonstruere mordet.

Med stor iver blev mordet planlagt. Drengegruppen havde valgt deres lærer som offer og deres ideer var mange og kreative. De valgte til sidst at forgifte ham, med arsenik i kaffen. Der var mange overvejelser omkring spor og ikke mindst, hvordan man undgik at afsætte spor. Ligeledes var de også gode detektiver, der hurtigt fik taget de nødvendige billeder og fandt hurtigt frem til de mistænke.


Den kreativitet eleverne fandt frem til dagens mord gør nok, at lærerne er lidt forsigtige med at udlevere prøver de næste par uger.

Efter mordet var planlangt, beviserne var fremskaffet og de mistænkte afhørt, kunne mordet rekonstrueres, hvilket resulterede i disse to tegneserier.Dagens mord blev dermed opklaret og morderen kom bag tremmer. Det hele blev fejret med sandwich og sodavand inden eleverne kunne vende tilbage til det enormt kedelige liv, uden mord, uden gift og uden smartphones i undervisningen.

Apps der blev brugt
Evernote - til sikring af spor
Vignette - til billeder af mistænkte
SoundCloud - til afhøring af mistænkte
Cartoon Camera - genskabelse af mordet i billeder
Comic Strip It - tegnefilm af mordet

Der kan findes flere billeder og videoer her.

Slideshowet fra workshoppen kan ses her.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar