tirsdag den 18. september 2012

Smartphones og 2D-koder i Dagtilbud i Vejle

Martin Florival Andersen, der er 2. års kontorelev i Børne og Unge Forvaltningen, har skrevet en opgave om  Muligheden for brug af Smartphones i Dagtilbudsafdelingen i Vejle Kommune.

Læs opgaven her! Måske kan du blive inspireret.Martin skriver i indledningen til sin opgave:

"Grunden til at jeg valgte emnet digitalisering med muligheden for brug af Smartphones i dagtilbud er, at jeg deltog i et møde med digitaliseringsgruppen for hele børn og unge forvaltningen. På mødet blev der diskuteret frem og tilbage om nye og smarte digitaliseringsprojekter. Et af oplæggene handlede om brugen af mobile QR-koder. Jeg fandt dette emne interessent, og tænkte, at dette måtte kunne bruges i hele Kommunen samt i dagtilbud. Samtidig er hele Vejle Kommunes overordnede kanalstrategi også at der skal digitaliseres mere, for at kunne optimerer og dermed opnå besparelser i sidste ende."


Scan QR-koden til venstre, og se en en side på Vejle.dk eller scan koden til højre og se en film om dagtilbud i Vejle på Youtube.
Brug/download app'en 'Scanlife', som du kan scanne koderne med på din smartphone.Du kan selv nemt lave QR-koder, som kan scannes med en mobiltelefon, på http://www.mobisticks.dk/ - en hjemmeside som VIFIN i Vejle Kommune står bag.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar