tirsdag den 21. maj 2013

Syddansk Universitet i Vejle

Den 14. maj 2013 besøgte studerende fra Syddansk Universitet Videncenter for Integration (VIFIN). Formålet var at etablere dialog mellem VIFIN og uddannelsen Interkulturel pædagogik. Mere konkret var målet med besøget at høre om udviklingsprojekter på VIFIN som kunne inspirere de studerendes egne projekter. 

Thomas Kryger Hansen fortæller om DanskSimulatoren

De studerende har aktuelt faget Udtryksformer, hvor de til eksamen skal designe et projekt. Projektet skal være et udkast til hvordan forskellige særkulturelle udtryksformer vil kunne mødes, integreres og befrugte hinanden i relation til en konkret situation, hvor der skal samarbejdes pædagogisk på tværs af kulturelle forskelle. De studerende præsenterede deres projektidéer, hvoraf flere havde spændende nye tematiseringer og digitale udtryk. Under besøget hørte de studerende bl.a. om VIFINs udvikling af DanskSimulatoren, og de fik også respons på deres projektideer. 

I besøget deltog de studerendes underviser, NikolajFrydensbjerg Elf, lektor, Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar