torsdag den 5. september 2013

Nordens Dage - Et Interaktivt Digitalt Undervisningsforløb

Nordens Dage er et interaktivt digitalt undervisningsforløb, der sætter fokus på Norden og nabosprogsundervisning. Med Nordens Dage etablerer vi et univers, hvor skoleelever fra hele Norden kommunikerer med hinanden på de 3 nabosprog svensk, norsk og dansk. Vi benytter os af nettets mange muligheder, lader eleverne møde hinanden og samarbejde på kryds og tværs af landegrænserne. Men Nordens Dage handler ikke blot om nabosprog, det handler også om Nordens historie, Nordens natur og kultur, og ikke mindst handler Nordens Dage om eleverne og deres liv i Norden.


Nordens Dage løber af stablen i efteråret 2013. Den 1. oktober åbner vores fælles platform www.nordensdage.nu og her stilles eleverne overfor en række opgaver, som skal løses i løbet af måneden. Fra den 5. til den 7. november kulminerer Nordens Dage med en event, hvor eleverne udfordres i at samarbejde og konkurrere via de 3 nabosprog dansk, norsk og svensk.

Nordens Dage er et pilotprojekt, som udvikles af VIFIN. Det er vores mål, at Nordens Dage bliver en tilbagevendende begivenhed for skolerne i de nordiske lande, så hvis du har lyst til at deltage eller blot ønsker at høre mere om projektet er du velkommen til at kontakte os på info@norden.nu.

Nordens Dage er støttet af Nordplus, Vejle Kommune, Fondet Dansk-Norsk samarbejde, Clara Lachmanns Fond, og Tips- og lottomidler.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar