tirsdag den 3. september 2013

Ole G. Andersen - ny praktikant i Uddannelse & Læring

Jeg er nystartet som praktikant i Uddannelse og Læring per 2. September. Praktikforløbet vil strække sig indtil midt i december.

De sidste fire år har jeg brugt på Syddansk Universitet. Hvor jeg har tilegnet mig en bachelor i medievidenskab med tilvalg i marketing, branding og kommunikation. I dag læser jeg på 2. år af min kandidat indenfor selvsamme og da denne inkluderer et 2-4 måneders praktikophold er jeg derfor, at finde i Vejle kommunes uddannelse og læringsafdeling.
Jeg har igennem mit studieforløb beskæftiget mig med mange vinkler på medier. Herunder; aviser, TV, radio, computerspil, film, internettet og mobiltelefoner. Alle sammen er dog blevet vendt og drejet i et forskelligt lys. Uanset om jeg undersøgt; unge mænds læring igennem computerspil eller for den sags skyld har kigget på uddannelsesprojekter, der bruger medier som formidler af undervisningen. Har det været med samme mål for øje, at kunne sige noget relevant om situationen, hvor medier indgår, og i sidste ende blive klogere på mediernes indflydelse på vores hverdag.

Jeg er derfor nysgerrig på medier samt hvad de kan bruges til og i den optik er Vejle kommunes Udannelse og læringsafdeling ikke et dårligt sted, at være i praktik. Mine opgaver som praktikant kommer til at spænde bredt. Således vil jeg være, at finde til flere af de arrangementer, der kommer i Learning Lab. I første omgang som fluen på væggen og i rollen som ’dokumentarist’.  Yderligere er det meningen, at jeg igennem praktikken skal bidrage med en øget indsats på Vejle digitale skolers Facebookside. Dette for at og søge en større grad af dialog aktører imellem. Administrative og kommunikative opgaver samt mødedeltagelse vil ligeså komme til, at indgå i min hverdag.

På det mere personlige plan kan jeg berette, at jeg er 29 år og bor i Odense sammen med min kæreste. Fritiden bedriver jeg med at rode videre med medierne (computerspil, TV, musik, film, internet osv…) og således har jeg altid noget at undersøge.

Afslutningsvis vil jeg sige, at jeg glæder mig til de udfordringer jeg går i møde.

Ps: Billedet stammer fra mit nye ’praktikantkontor’.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar