mandag den 28. oktober 2013

Fremtidens Universitet tema på ICEL 2014

The 9th International Conference on E-learning ICEL 2014 bliver holdt I  Valparaiso I Chile 26.-27. Juni. Vejle Kommune deltager med en mini track om  ”Future Universities”. Se call'et herVejle Kommune har siden 2008 arbejdet med Det Mobile Vejle, der er et tværsektorielt netværk om mobil information, vejledning og læring. Senest har kommunen sat fokus på Smart City begrebet. Vi er i den forbindelse med i et nationalt netværk på Initiativ af Aarhus Universitet og Ministeriet for By, Bolig og Landdisktrikter. Se mere på Smart Vejle

Noget af det, vi er optaget af i Smart Vejle, er, hvordan vi som landets 6. største kommune kan imødekomme det voksende pres på viden og kompetencer, vi vil opleve de kommende år. Derfor har vi oprettet  Smart University Vejle, der i første omgang henvender sig til vores forvaltninger og deres medarbejdere, men på sigt skal være et tilbud til kommunens borgere og ikke mindst virksomheder.

Hvordan kan vi tænke fremtidens universitet i et landskab af traditionelle, virtuelle og hybride universiteter? "Smart University" er et fjerde bud og den smarte eller intelligente måde at lave fremtidens universitet på. Det er blandingen af det traditionelle og det virtuelle universitet i en hybrid, der går målrettet efter ikke blot uddannelse på nye måder, men også efter strategisk udvikling af viden og kompetencer i det fællesskab, som en kommune repræsenterer. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar