onsdag den 26. februar 2014

15.000 enheder på det trådløse net

Vi kan måle, hvor mange unikke enheder, der har været logget ind på det trådløse net de seneste 8 dage. 24. februar havde 15.361 enheder været på. I juni 2013 var tallet 10.000. Altså en stigning på 50 procent!


Disse mange enheder er pc'ere, tablets og mobiltelefoner. Vi ved, at nogle elever og lærere har både computer og mobil på det trådløse. Vi ved også, at der blandt indlogningerne er trådløse printere. Men konklusionen er, eleverne er begyndt at medbringe deres egne devices. Bring Your Own Device (BYOD) er ved at slå igennem i overbygningen og på mellemtrinnet.

Der er 12.000 elever samt godt 1400 lærere og pædagoger på skoleområdet i Vejle Kommune. Vi ved endnu ikke præcist, hvor mange mellemtrinselever (4.-6.klasse), der har det. Indskolingen mangler stadig, selvom der også her er elever, der er begyndt at tage deres eget udstyr med i skole. På det trådløse net er der gjort plads til 36.000 enheder.

Hent en læse-let-manual om BYOD med konkrete eksempler og anvisninger.

Hent inspiration til og konkrete tilbud om it-kompetenceudvikling for lærere og pædagoger her. Der er også inspiration til, hvordan eleverne kan inddrages i denne kompetenceudvikling.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar