onsdag den 5. februar 2014

Kathrine Bundgaard - Ny praktikant i Uddannelse & Læring

Jeg er startet som praktikant i Uddannelse & Læring d. 4. februar, og mit praktikforløb strækker sig frem til slutningen af juni.

Efter godt fire år på skolebænken med akademiske forelæsninger og snuden dybt begravet i teoritunge bøger, har jeg endelig fået mulighed for at afprøve min teoretiske viden i praksis. Jeg har en bachelor i  Medievidenskab fra Aarhus Universitet med tilvalg i kommunikation og journalistisk formidling.  I sommers påbegyndte jeg kandidaten på selvsamme uddannelse.

Jeg har igennem mit studieforløb beskæftiget mig med medier og kommunikation i flere forskellige sammenhænge, der både inkluderer tv, radio, web samt intern og ekstern kommunikation, hvor jeg blandt andet har været med til at udarbejde kommunikationsstrategier, skrive pressemeddelelser og artikler. Mit studie og interessefelt centrerer sig således særligt om medier og kommunikation, og jeg synes det er spændende at undersøge, hvordan medier påvirker os og kan bruges i forskellige sammenhænge, blandt andet som effektivt kommunikationsmiddel eller som undervisningsredskab. Jeg glæder mig derfor til at blive en del af afdelingen og lære en helt masse nyt om formidling og digitalisering i folkeskolen.

Mine arbejdsopgaver som praktikant kommer til at favne bredt, men jeg kommer primært til at beskæftige mig med Vejle digitale skoler samt formidling af den nye folkeskolereform.

Udover det faglige kan jeg fortælle, at jeg er 23 år og bor i Vejle sammen med min kæreste. Jeg er glad for tv-serier på Netflix, læser dagligt mange blogs og holder mig opdateret på de sociale medier – særligt Facebook og Instagram. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med den virkelige verden hos Uddannelse & Læring, hvor jeg kan se frem til 5 lærerige og spændende måneder.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar