onsdag den 19. marts 2014

Vejle Kommune vandt Digitaliseringsprisen 2014

Vejle Kommune vandt Digitaliseringsgsprisen 2014 med Vejle Digitale Skoler. Se hvorfor - klik her


Digitaliseringsprisen blev uddelt for 10. gang – og uddeles af Digitaliseringsstyrelsen, KL, Danske Regioner og repræsentanter for branchen til det fremmeste offentlige digitaliseringsprojekt i landet. Prisen har to kategorier. Vejle Digitale Skoler vandt "Velfærdsprisen" og Skat modtog "Effektiviseringsprisen" for projektet eSkat data. Læs mere om prisuddelingen i Musikhuset Aarhus her og om selv prisen her


Repræsentanter for Vejle Kommune mødte op til prisuddelingen i Musikhuset  Århus. Det var Ulrik Johansen (Chef for digitalisering & analyse), Claus Svold (Direktør for Børne- og Ungeforvaltningen), Michael Eriksen (Kommunikations & Analysemedarbejder i Uddannelse & Læring), Mads Bo-Kristensen (Chefkonsulent, Uddannelse & Læring), Dan Skjerning (Formand for Børne- & Familieudvalget) og Christoffer Aagaard Melson (Næstformand i Børne- & Familieudvalget).

Digitaliseringsprisen 2014
Per Andersen, der er administrerende direktør i Dansk It og medlem af Digitaliseringsprisens dommerkomite gav denne begrundelse for at give Vejle Kommune prisen:

"Vejle Kommune har med projektet vist, at kommunerne med en solid indsats kan være med til at rykke barren væsentligt inden for digitalisering og undervisning. Projektet har ikke bare bidraget til nye undervisningsformer og samarbejdsformer blandt lærerne. Det har også sat sit præg på hele den måde skoler og forvaltningen tænker og handler på".

1 kommentar: