tirsdag den 25. marts 2014

Workshop om Flipped Classroom 24. april

Anders Schunk er lærer og en af landets førende praktikere i brugen af metoden "Flipped Classroom". Anders Schunk laver workshop i Learning Lab 24. april kl. 13 - 16. Du kan deltage ved at tilmelde dig her. Max antal er 25.


Ved at vende den klassiske model for skolegang på hovedet skabes rammerne for en undervisning, der er mere elevfokuseret, og hvor læreren i højere grad fungerer som vejleder. Det, der normalt foregår i klassen, bliver igennem lærerproducerede videooplæg til hjemmearbejde, og det, der normalt er lektier, laves i klassen. Klassetiden er altså fokuseret på læring. Samtidig er Flipped Classroom et differentieringsredskab og en metode, der fremmer muligheden for, at eleverne arbejder selvstændigt. Ikke mindst er Flipped Classroom et bud på autentisk brug af IT i undervisningen. 

Anders Schunks workshop er en introduktion til idéerne bag Flipped Classroom, hvor der tages udgangspunkt i hans egen praksis på Elev Skole ved Aarhus, samt en workshop-del, hvor der tages udgangspunkt i de enheder deltagerne medbringer på dagen. Det kan være computer, telefoner, tablets osv. 

Besøg Anders Schunks hjemmeside

Se evt. flere ressourcer om Flipped Classroom på flipperiet.dk 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar