fredag den 25. april 2014

Workshop om Flipped Classroom

Torsdag d. 24. april holdt Anders Schunk workshop om Flipped Classroom. 14 var mødt op til arrangementet, der foregik i Learning Lab i Skolegade.

Anders Schunk holder oplæg og bruger en af sine
 egne videoer som eksempel 

Dagens program stod på præsentation og gennemgang af idéerne bag Flipped Classroom, samt en workshop, hvor deltagerne blev introduceret for digitale værktrøjer til at lave små videoer. Anders inddrog eksempler fra sin egen praksis på Elev Skole ved Aarhus og besvarede spørgsmål, der opstod undervejs.
Workshop-delen handlede primært om at få deltagerne til at producere videoer på deres medbragte computere og ipads.  Her fik de også mulighed for at diskutere, hvordan de selv kan bruge Flipped Classroom i deres arbejde.

Mette Autzen fra Egtved Skole havde lidt kendskab til Flipped Classroom i forvejen og var mødt op for at lære og høre meget mere:

"Flipped Classroom giver rigtig mange muligheder. Som lærer kan jeg beskæftige mange børn på samme tid, og de får alle sammen noget ud af det - uanset hvilket niveau de er på. Det er helt sikkert noget, jeg skal hjem og arbejde videre med og introducere for mine kollegaer"

Dagen sluttede af med, at alle så hinandens videoproduktioner i fællesskab, mens de forklarede hvilke værktøjer, de havde anvendt.

Se flere billeder fra dagen her 

Besøg Anders Schunks hjemmeside for inspiration og ressourcer.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar