onsdag den 14. maj 2014

AMONGI - deling af videoer fra pædagogisk praksis

Mail sendt til skolelederne i Vejle Kommune 9. maj. 

Kære Skoleledere

I inviteres til møde om pilotprojekt

AMONGI  
En online platform for deling af videofilm fra lærere og pædagogers praksis
3. juni kl. 13.30 – 14.30
Sted: Learning Lab i Skolegade

Vi har fået kontakt til Louise Hvid Jensen og Nicolai Seest, der er i færd med at lave en online platform til deling af videofilm fra lærere og pædagogers praksis. Der skal produceres et antal professionelle film og hensigten er, at der også skal åbnes for lærer- og pædagogproducerede videoer. Se mere om konceptet i vedlagte projektbeskrivelse og liste over svar på mulige første spørgsmål.

Louise og Nicolai vil gerne mødes med skoler, der kan se muligheder i projektet.  Gerne repræsenteret ved én fra ledelsesteamet og en lærer/pædagog. Der skal som udgangspunkt bruges 2-3 skoler fra Vejle Kommune i pilotprojektet. De skoler, der bliver pilotskoler deltager med to  lærere/pædagoger, der deltager i prototypeudvikling og test. Tidsforbrug pr. lærer/pædagog er estimeret til 30 timer over en periode på 1-1,5-årig periode. En bredere gruppe af skolens lærere/pædagoger kan involveres efter aftale med Nicolai og Louise.
Tilmelding til mødet
Meld jer til HER  senest 25. maj

Baggrund
14 pilotskoler har sagt ja til at være med fra hele landet. Ballerup Kommune har sagt ja og der er positiv dialog i en lang række kommuner fra hele landet. 
Personerne bag Amongi. Hvem er Louise Hvid Jensen og Nicolai Seest

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar