mandag den 12. maj 2014

Digital fabrikation, 3D print og digital dannelse

Kom til FabLearn Europe 2014, 16. juni i Aarhus. Der er reserveret gratis pladser til 30
fra Vejle.


Aarhus Universitet holder for første gang FabLearn Europe konference om Key Challenges in Digital Fabrication for 21st Century Education. Konferencen er arrangeret sammen med Bremen Universitet, Stanford Universitet og Spinderihallerne for lærere, teknologiudviklere og andre med interesse for digital fabrikation, design og innovativ undervisning i skolen.

På konferencen får lærere, pædagoger, designere, forskere og andre praktikere med interesse for 3D print og anden digital fabrikation undervisning mulighed for at udforske og diskutere nye arbejdsmetoder om emnet.

På programmet er oplæg af Paulo Blikstein fra Stanford University, som står bag fablab@school konceptet og som har bidraget til etablering af adskillige fablabs på skoler verden over. Mød også Dennis Krannich og Ole Sejer Iversen, som begge har leveret adskillige udgivelser om design med børn og børns interaktion med teknologi og digital dannelse. Der er også mulighed for at deltage i en af de mange workshops.

Tilmelding

Se hvordan du tilmelder dig i Nyhedsbrev nr. 9.

’Like’ FabLab@School på facebook og få nyheder eller hent ydereligere information på fablearn.eu 

1 kommentar:

  1. Surely, 3D printing has a vital space in the classroom. Prototyping and additive manufacturing will also be an important link in future careers of the students http://www.3d2print.net/shop/blog/2014/08/11/3d-printing-school-curriculum/

    SvarSlet