mandag den 19. maj 2014

Vejle Digitale Skoler i Grønland

Skoleleder Lance Anthony Luscombe fra Smidtstrup-Skærup Skole skal holde oplæg om Vejle Digitale Skoler's it-ledernetværk på et seminar i Sisimiut. Formålet er at hente global inspiration fra blandt andet Danmark, og vores erfaringer med den digitale skole. Se powerpoint-præsentation her.


Seminaret afholdes den 20. og 21 maj under overskriften: Brug IT til at åbne verden! ”Hvordan skaber IT værdi i læringssammenhænge og hvordan udvikles en digital orienteret kultur i organisationerne?”

Seminaret er en del af initiativerne i den grønlandske Digitaliseringsstartegi 2014-17 med fokus på, hvordan IT giver værdi i læring, uddannelse, e-læring m.m.

Vellykkede anvendelser af IT-løsninger i undervisningen handler ikke kun om, hvor mange pc’er eller Ipads skolen har. Det handler om at få mennesker, organisationer, pædagogik og teknik til at spille sammen på måder, der sikrer motivation og udvikling hos både elever og lærere.

Der vil være oplæg fra bandt andet Apple, Villum fonden og en række læringseksperter, der bidrager med erfaringer og inspiration - heriblandt Lance Anthony Luscombe, der deler ud af it-ledernetværkets erfaringer i Vejle Kommune. 

Se programoversigten for de to seminardage her

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar