onsdag den 3. september 2014

Laboratorium for teknologi, design, leg & læring

Sæt dit præg på udviklingen af nyt kraftcenter for udvikling af produkter og services til børn og unge. 


Billede: Så er vi i gang! // Kedelbygningen, der ligger i tilknytning til Spinderihallerne, gennemgår lige nu en stor renovering og indrettes til en nyt ”Laboratorium for teknologi, design, leg & læring”. Der bliver plads til ca. 20 virksomheder i bygningen – og udlejningen er nu i fuld gang! Vi prioriterer virksomheder der benytter design, teknologi eller kunst til at udvikle produkter og services til børn. Er det noget for dig, så skynd dig at læse mere her: www.spinderihallerne.dk/bliv-lejer-i-kedelbygningen, eller kontakt Katrine Holm Kanstrup, kahka@vejle.dk og hør mere!

Kedelbygningen, der ligger i tilknytning til Spinderihallerne i Vejle, gennemgår lige nu en stor renovering og indrettes til en nyt ”Laboratorium for teknologi, design, leg & læring”.Kedelbygningen, der ligger i tilknytning til Spinderihallerne, gennemgår lige nu en stor renovering og indrettes til en nyt ”Laboratorium for teknologi, design, leg & læring”. Der bliver plads til ca. 20 virksomheder i bygningen – og udlejningen er nu i fuld gang! Laboratoriet prioriterer virksomheder der benytter design, teknologi eller kunst til at udvikle produkter og services til børn. 

Sekretariatet for Fablab@SchoolDK får til huse i Kedelbygningen, hvor der også etableres et spændende Digitalt Fabrikationslaboratorium (et FabLab), hvor elever, lærere og pædagoger kan møde virksomheder, inspireres, udveksle og uddannes i næste generations it, innovation og designtænkning. 

Er det noget for dig, så skynd dig at læse mere her, eller kontakt Katrine Holm Kanstrup, kahka@vejle.dk og hør mere! 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar