mandag den 6. oktober 2014

Lektier Online

Torsdag 6. november inviterer Lektier Online til temadag, omhandlende 'Moderne Læringskultur' på Statsbiblioteket i Aarhus. Gennem oplæg og debat vil problematikker og muligheder i fremtidens undervisningens- og læringsmiljøer blive belyst. Du kan få nærmere oplysninger om konferencen her.

Lektier Online er primært et tilbud til unge i 6. - 10. klasse, der ønsker hjælp til lektierne. Senest er platformen udvidet til også at inkludere gymnasieelever. Lektiehjælpen foregår online hvor den enkelte elev får kontakt til en 'lektiehjælper'. Selve lektiehjælpen foregår gennem, enten tekst- eller videobaseret chat, med mulighed for fildeling og en digital tavle.

 Lektier Online fungerer som en abonnementsbaseret service, hvor enten den enkelte skole eller kommune som helhed kan vælge at give eleverne adgang til protalen.

'Lektiehjælperne' arbejder typisk som frivillige og er ofte studerende, der ønsker at hjælpe unge med behov for hjælp med lektierne.

Du kan læse mere om Lektier Online ved at besøge deres hjemmeside, eller læse mere uddybende om projektet hos Statsbiblioteket.

Er du interesseret i at blive frivillig 'Lektiehjælper' kan du læse mere her.

 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar